Love and Leashes (2022) รักจูงรัก

Love and Leashes (2022) รักจูงรัก

HD ซับไทยพากย์ไทย Comedy หนังตลก | Romance หนังรักโรแมนติก | หนัง Netflix | หนังซับไทย | หนังเกาหลี | หนังเอเชีย

Love and Leashes (2022) รักจูงรัก  ดูหนัง

ดูหนัง Love and Leashes (2022) รักจูงรัก หนุ่มสาวออฟฟิศสองคนตกลงปลงใจเป็นคู่ขาที่แสวงหาความสุขจากความเจ็บปวดของกันและกัน จนกระทั่งค้นพบกับความรักจากประสบการณ์เสียวซ่านในแบบที่ไม่เคยมีมาก่อน

มันมาอีกแล้ว…หนังรักแซ่บเกี่ยวกับรสนิยมเฉพาะทาง โอกาสนี้ย้ายฝั่งมาที่หนังประเทศเกาหลีกันบ้างกับ “Love and Leashes” (รักลากรัก) ที่นับได้ว่าเป็นหนังรอมคอมที่บางครั้งก็อาจจะมิได้แปลกใหม่สักเท่าไหร่ในแวดวงหนังประเทศเกาหลี ด้วยเหตุว่าพวกเราก็เคยได้เห็นหนังสไตล์นี้มาบ้างแล้ว แต่ว่าในประเด็นนี้เป็นการจี๋ย้ำจุดและก็ให้รายละเอียดแบบเฉพาะที่มีความรู้สึกมากมายอารมณ์มากยิ่งกว่าหนังรักตื้นปกติ

Love and Leashes รักลากรัก เกิดเรื่องราวของ จองจีอู สาวออฟฟิศในบริษัทใหญ่มโหฬาร ที่ได้ทราบจะกับสหายร่วมงานที่พึ่งจะย้ายมาใหม่ จองจีองค์การอนามัยโลก ที่คุณเกือบจะหลงเสน่ห์เขาในทันทีทันใดที่เจอ แต่ว่าไม่อาจจะบอกความรู้สึกตนเองออกไปได้ แม้กระนั้นแล้ววันหนึ่ง จีอูได้รับพัสดุภัณฑ์ที่สลับชื่อกันไป ที่จริงเป็นของจีองค์การอนามัยโลก รวมทั้งเมื่อคุณเปิดกล่องก็พบว่าด้านในนั้นเป็นปลอกที่เอาไว้สำหรับใส่คอหมาที่ล้อมด้วยหนามที่ใช้เพื่อกิจกรรมจำพวก S&M จีองค์การอนามัยโลกรู้สึกช็อกที่ความลับเรื่องรสนิยมของเขาได้โป๊ะจ้ายแตกซึ่งๆหน้าจีอู

ในเวลาถัดมา จีองค์การอนามัยโลกได้เปิดใจเอ๋ยถึงรสนิยมในกิจกรรมทางร่างกายที่เขาติดอกติดใจรวมทั้งพึงพอใจ แม้ว่าจะแอบเป็นทุกข์ว่าคุณจะเห็นว่าเขาเป็นโรคจิตรวมทั้งแปลก รวมถึงความลับนี้จะแตกไปถึงหูคนอีกทั้งบริษัท แต่ว่าปรากฏว่า จีอูได้ตอบตกที่จะเป็นนายจ้างให้กับเขาอย่างน่าแปลกใจ รวมทั้งพวกเขาได้ประสานมือเซ็นสัญญาต่อกันตรงเวลา 3 เดือน ในฐานะนายจ้างและก็ข้ารับใช้ในกิจกรรมทางร่างกายแบบเฉพาะ แล้วก็จุดเริ่มก็เกิดขึ้นนั่น…

S&M นับได้ว่าเป็นกิจกรรมรวมทั้งรสนิยมแบบส่วนตัว ที่มั่นใจว่าสังคมคงจะรู้จักดีกันเพิ่มขึ้นเรื่อยๆ จากกระแสของหนังรักเรื่องดัง “Fifty Shades of Grey” เมื่อไม่กี่ปีกลาย แม้กระนั้นสำหรับใน Love and Leashes ที่นับว่าถือเอารสนิยมนี้ขึ้นมาเป็นเรื่องสำคัญ แม้กระนั้นก็มิได้จับขึ้นมาใช้เพียงแค่ผิวเผิน ด้วยเหตุว่าได้เอามาเป็นอย่างยิ่งสำคัญหลักสำหรับการเล่าที่ค่อนข้างจะใช้ได้อย่างยิ่งจริงๆ

คนธรรมดาทั่วไปจำเป็นต้องนึกว่า S&M ก็ถือกิจกรรมที่มีโซ่ แส้ กุญแจมือ ที่นำไปสู่ความเจ็บที่เข้ามาเติมเต็มความสำราญให้กับนายจ้างรวมทั้งขี้ข้าที่ได้ตกลงกันสำหรับในการร่วมกิจกรรมนี้ แต่ว่าใน Love and Leashes สามารถให้รายละเอียดแล้วก็เล่ามุมมองต่างๆของ S&M ได้อย่างครบถ้วนรวมทั้งกล้าเพิ่มขึ้น หากว่ารสนิยมพวกนี้จะถูกเห็นว่าเกิดเรื่องทางเพศเป็นหลัก แม้กระนั้นหนังหัวข้อนี้กลับเสนอในแบบที่เกือบจะปราศจากความอนาจารอยู่เลย รวมทั้งย้ำที่เรื่องรสนิยของคนเป็นหลัก

คำชี้แจงต่างๆของหนังหัวข้อนี้เกี่ยวกับ S&M นับว่าทำให้ผู้ชมรู้เรื่องกิจกรรมรวมทั้งรสนิยมนี้เพิ่มขึ้น เสมือนเป็นการมองหลักสูตร BDSM 101 อะไรทำนองนั้น กลับเป็นเพียงแต่หนังรักที่มีการยกเรื่องนี้ได้อย่างไม่อ้อมค้อม และไม่มีความหวาบหวิวใดๆก็ตามอย่างที่คนไหนจะต้องแอบคิด เพราะเหตุว่าในที่สุดแล้ว มักก็เป็นเพียงแต่หนังรอมคอมปกติที่ใช้ปัญหาของ S&M มาท้าสำหรับในการเล่าแค่นั้น

ตอนที่ผู้แสดงนำฝ่ายของเรื่องนับว่าดีเลิศพอได้ ไม่ว่าจะอีกทั้ง “ซอฮยอน” รวมทั้ง “อีจุนยอง” ทั้งสองต่างก็เป็นไอดอลที่โล่งเกิดขึ้นมาจากการเป็นนักร้อง แต่ว่าตอนนี้พวกเขากลับเอาดีทางการแสดง แล้วก็ปรับปรุงของพวกเขาก็สะดุดตาเพิ่มขึ้นเรื่อยกับลบคำสมประมาทต่างๆไปได้เลย การแสดงของพวกเขาบางทีก็อาจจะอยู่ในขั้นตามมาตรฐาน แม้กระนั้นเสน่ห์และก็เคมีที่เข้าขั้นและก็พอดีอย่างน่าเกินจริง เปลี่ยนเป็นคู่ที่ประคับประคองหนังทั้งยังเรื่องเอาไว้ได้ดิบได้ดีตลอดทั้งเรื่องเลย

หากว่าโดยภาพรวมแล้ว Love and Leashes ก็จัดได้ว่าเป็นหนังประเทศเกาหลีสูตรสำเร็จทั่วๆไป วนเวียนอยู่กับพื้นที่เซฟโซนที่พวกเราเคยได้เห็นเสมอๆแม้กระนั้นด้วยความเก่งกล้าที่จะกล่าวถึงเอาเรื่องนี้มาแกนหลัก เป็นความกล้าที่ทำให้หนังมีความยูนีคในตนเองที่มากขึ้น ก็เลยแปลงเป็นว่าหนังก็มีกิมมิคที่มองได้สนุกสนานไปตลอดทั้งเรื่อง ถึงแม้โดยในที่สุดแล้ว หนังก็ยังมิได้มีความพิเศษแล้วก็ทำให้มีความรู้สึกน่าจำอะไร ก็เป็นหนังประเทศเกาหลีสูตรเดิมๆที่ดูและผ่านเลยไป

 

093f92c0 8b18 11ec 9bcd 5bf19cab33de webp original - ดูหนัง หนังออนไลน์

ตัวอย่างหนัง

 

Watch Love and Leashes (2022) Two young office workers agree to become partners seeking pleasure from each other’s pain. Until he discovered love from a thrilling experience like never before.

It’s here again… a hot love movie about a specific taste. On this occasion, let’s move to Korean movies with “Love and Leashes” (Love and Leashes), which is considered a rom-com movie that sometimes may not be very new in the Korean film industry. Because we’ve seen some movies of this style before. But in this regard, it is a focus and specific detail that has a lot more emotion than the usual shallow romance.

Love and Leashes. Love drag love. The story of Jung Ji Woo, an office girl in a huge company. to know that it will be with co-workers who have just moved Jung G of the World Health Organization that you almost fell in love with him as soon as you saw him but unable to express his feelings however, one day Ji-woo receives a package with an alternate name. In fact, it belongs to the World Health Organization G. And when you open the box, you find that inside is a collar for a dog’s collar enclosed in spikes used for S&M activities. Ji Woo

G. The World Health Organization later opened up about his tastes in physical activities that he enjoyed and enjoyed. Although secretly distressed that you will see that he is psychotic and weird. Including this secret will reach the ears of the whole company. but it appears Surprisingly, Ji-Woo accepts to be his employer. And they’ve signed a three-month contract as employers and servants in specific physical activities. And then the beginning happened there…

S&M can be considered an activity as well as personal taste. who are confident that society will be more well known From the trend of the famous love movie “Fifty Shades of Grey” a few years ago. But, in Love and Leashes, this taste is considered to be important. But it’s not just picked up for superficial use. Because it has taken a very important role for the narrative that is quite usable indeed.

Normal people need to think that S&M also carries an activity with chains, whips, handcuffs that lead to pain that adds to the joy of employers and employees who have agreed to participate in the event. But in Love and Leashes. able to provide details and tell a complete and daring view of S&M If these tastes are seen primarily as sexual however, the film is presented in a way that is almost completely obscene. including emphasizing that people’s tastes are the main

The various descriptions of this film about S&M have made viewers more aware of this activity and taste. It’s like looking at a BDSM 101 course or something. Instead, it’s just a love movie that can be lifted without hesitation. And there is no dread of any kind that anyone would secretly think. because in the end It’s usually just a regular rom-com that uses S&M’s problems to challenge it for its narrative.

When the main protagonist of the story can be considered excellent enough. Whether it’s “Seohyun” and “Lee Joon Young”, they are both idols who were born out of being singers. But now they’re taking the lead in acting. And their improvements are becoming more and more noticeable, with all kinds of insults removed. Their performances are probably up to standard. But the charm and chemistry that are up to date and fit is exaggerated. Change to a couple that supports the movie and keeps the story raw throughout the whole story.

If overall, Love and Leashes can be classified as a typical Korean movie. It revolves around the safe zones we’ve always seen, but with the courage to put it to the core. It is the courage that makes the movie more unique in itself. So it turns out that the movie has a gimmick that can be enjoyed throughout the movie. Even though in the end The movie is still not special and gives a memorable feeling. It’s a Korean movie, the same old formula that you watch and pass by.

Love and Leashes (2022) รักจูงรัก

หนังเรื่องอื่น ที่น่าสนใจ