Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

HD พากย์ไทย Romance หนังรักโรแมนติก | หนังพากย์ไทย | หนังเอเชีย | หนังไทย

Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

ดูหนัง Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ มัท หญิงสาวที่ยังคงมีภาพความทรงจำแห่งรักที่แสนงดงามต่อทันคนรักเก่าที่ได้จากไปโดยมีเพียงไร่สตอว์เบอร์รี่ที่สะเมิง จ.เชียงใหม่ และ แทน ลูกชายเพียงคนเดียวที่เป็นเสมือนตัวแทนความรักของเขาและเธอที่บัดนี้เติบโตเป็นหนุ่มและพร้อมที่จะเริ่มต้นมีชีวิตในแบบของตัวเองเมื่อกำลังจะก้าวเข้าสู่ชีวิตในรั้วมหาวิทยาลัย แต่ดูเหมือนว่าตลอด 19 ปีในชีวิตที่ผ่านมาสำหรับแทนแล้วการที่ต้องเติบโตขึ้นมาภายใต้ร่มเงาความรักที่สมบูรณ์แบบของพ่อและแม่กลับยิ่งทำให้เขาดิ้นรนและอยากออกไปสัมผัสกับโลกภายนอกตามวิธีคิดและการออกแบบชีวิตของเขาเองมากขึ้นเป็นทวีคูณ

ชีวิตในกรุงเทพเปรียบได้กับโลกใบใหม่ที่ทุกสิ่งรอบตัวล้วนน่าแปลกตาและแตกต่างจากโลกใบเก่าที่สะเมิง และที่นี่ทำให้แทนได้พบกับ จูน เพื่อนใหม่ที่มีวิธีคิดและมองโลกอย่างแตกต่าง แต่กลับเติมเต็มความรู้สึกบางอย่างให้กับแทนโดยไม่รู้ตัว พูดได้ว่าจูนคือผู้หญิงเพียงคนเดียวที่คอยผลักดันและเป็นแรงบันดาลใจให้แทนได้ค้นพบสิ่งที่มีค่าที่สุดและมีความหมายที่สุดในแบบฉบับของตัวเขาเองนั่นคือ ความทรงจำแห่งรัก ที่จะอยู่ในใจของเขาตลอดไป

เรื่องราวความรักความสัมพันธ์ที่แสนอบอุ่นหัวใจและก็เป็นเหมือนดั่งหยดน้ำหล่อเลี้ยงชีวิตโดยที่ไม่เคยเลือนหายไปจากความรู้สึกของ “มัท” (ป๊อก ปิยธิดา) หญิงสาวที่ยังคงมีภาพความจำที่รักที่แสนสวยต่อ “ทัน” แฟนเก่าที่ได้จากไปโดยมีเพียงแต่ “ไร่สตรอคอยว์เบอร์รี” ที่สะเมิง จังหวัด จังหวัดเชียงใหม่ แล้วก็ “แทน” (เจมส์ จิรายุ) ลูกชายเพียงผู้เดียวที่เป็นเสมอเหมือนผู้แทนความรักของเขาและก็คุณที่ขณะนี้เติบโตเป็นชายหนุ่มและก็พร้อมที่จะเริ่มมีชีวิตในแบบของตนเมื่อกำลังจะก้าวเข้าสู่ชีวิตในรั้วมหาวิทยาลัย

แต่ว่าดูเหมือนตลอด 19 ปีในชีวิตก่อนหน้าที่ผ่านมาสำหรับแทนแล้วการที่จำต้องเติบโตขึ้นมาภายใต้ร่มเงาความรักที่เพอร์เฟ็คของบิดารวมทั้งแม่กลับยิ่งทำให้เขาดิ้นรนและก็ต้องการออกไปสัมผัสกับโลกด้านนอกตามแนวทางคิดแล้วก็การออกแบบชีวิตของเขาเองมากเพิ่มขึ้นเป็นสองเท่า ชีวิตในจังหวัดกรุงเทพมหานคร เปรียบเสมือนโลกใบใหม่ที่ทุกอย่างรอบข้างล้วนน่าประหลาดตารวมทั้งไม่เหมือนกับโลกใบเก่าที่สะเมิง

รวมทั้งตรงนี้ทำให้แทนได้เจอกับ “จูน” (เต้ย จรินทร์พร) เพื่อนฝูงใหม่ที่มีแนวทางคิดรวมทั้งมองโลกอย่างไม่เหมือนกัน กลับเติมเต็มความรู้สึกอะไรบางอย่างให้กับแทนแบบไม่รู้ตัว กล่าวได้ว่าจูนเป็นหญิงเพียงผู้เดียวที่รอสนับสนุนแล้วก็เป็นแรงผลักดันให้แทนได้ศึกษาค้นพบของที่มีราคาที่สุดแล้วก็สื่อความหมายที่สุดในต้นแบบของตัวเขาเอง โน่นเป็น “ความจำที่รัก” ที่จะอยู่ในใจของเขาตลอดกาล

Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

 

Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

ตัวอย่างหนัง

Watch Movie Timeline Letter Memory (2014) Memories of Matt, a young woman who still retains a beautiful memory of love to catch up with an ex-lover who has passed away with only a strawberry farm in Samoeng Province. Chiang Mai and Tan, the only sons representing his love for him and her, are now growing up young and ready to start living their own way when they are about to enter university life. But it seems that in the past 19 years of his life, growing up under the shadow of the perfect love of his parents has made him more struggling and wanting to experience the outside world in a way of thinking and Designing his own life exponentially.

Life in Bangkok is like a new world where everything around us is strange and different from the old world at Samoeng. And here, instead, meet June, a new friend who has a different way of thinking and seeing the world. but instead fills some feelings for them without realizing it It’s safe to say that June is the only woman who drives and inspires her to discover the most precious and meaningful thing in her own way: memory of love that will be in his heart forever

A love story, a relationship that warms the heart and is like a drop of water that nourishes life without fading away from the feelings of “Mat” (Pok Piyathida), a young woman who still has a fond memory that So beautiful to “Tan”, an ex-girlfriend who passed away with only “Strawberry Farm” in Samoeng, Chiang Mai Province, and “Tan” (James Jirayu), the only son who is the representative of his love and her who is now growing up to be a young man and are ready to start living their own way when they are about to enter university life

But it seems that over the course of 19 years in his previous life, having to grow up in the shadow of the perfect love of his father and mother has only made him more struggling and wanting to get out and touch. The outer world was doubling down on his conception and design of his own life. life in Bangkok It is like a new world where everything around is amazing and unlike the old world at Samoeng.

Including here, instead of meeting “June” (Toey Jarinporn), a new friend who has a different way of thinking and seeing the world. Instead, they filled some feelings for them without realizing it. It could be said that June was the only woman who had waited for her support and was the driving force for instead to discover the most valuable and most meaningful thing in his own style: a “dear memory.” that will be in his heart forever.

 

moviehd3

Timeline Letter Memory (2014) จดหมาย ความทรงจำ

หนังเรื่องอื่น ที่น่าสนใจ