CHUPA (2023) ชูปาเพื่อนฉัน

CHUPA (2023) ชูปาเพื่อนฉัน

HD พากย์ไทย Adventure หนังผจญภัย | Family หนังครอบครัว | Fantasy จินตนาการ | หนัง Netflix | หนังฝรั่ง | หนังพากย์ไทย | หนังใหม่2023

CHUPA (2023) ชูปาเพื่อนฉัน

ดูหนัง CHUPA (2023) ชูปาเพื่อนฉัน ขณะที่มาเยี่ยมเยือนครอบครัวในเม็กซิโก หนุ่มน้อยที่โดดเดี่ยวก็ได้ผูกมิตรกับสิ่งมีชีวิตในตำนานที่หลบซ่อนอยู่ในไร่ของคุณตา จนนำไปสู่การผจญภัยที่จะติดตรึงใจไปชั่วชีวิต  Chupa (2023)  ยกขว้างสหายฉัน เป็นหนังแนวครอบครัวที่เกี่ยวกับสัตว์ในเทพนิยายที่ไม่มีผู้ใดมีความรู้สึกว่ามันจะมีตัวตน แม้กระนั้นเหล่าเด็กๆได้พบแล้วก็ใช้เวลากับมันจนกระทั่งผูกพันธ์กัน เป็นความชมรมที่อบอุ่นจนถึงบอกผิด ทดลองไปดูกันได้เลย

เรื่องย่อ

อเล็กซ์ ได้เดินทางไปเลิศปู่ที่ประเทศเม็กซิโก ทำให้เขาได้เจอกับสัตว์ในเทพนิยายอย่าง chupacabra ที่ใครๆก็มีความคิดว่ามันไม่มีอยู่จริง แต่ว่าอเล็กซ์กลับพบลูกของมันที่ไร่ของปู่ เขาเลยตั้งชื่อว่า “ยกป้า” เพราะว่ายกป้าได้พลัดหลงกับแม่ของมัน ภายหลังที่โดนกรุ๊ปนักค้นคว้าไล่ล่ามันก็เลยมา:หลบซ่อนที่โรงนาของปู่อเล็กซ์ พวกเขาทั้งผองต้องช่วยเหลือกันคุ้มครองป้องกันยกป้าไม่ให้นักค้นคว้าจับตัวได้มันไป

หนังเด็กที่เอาการสัตว์ในเทพนิยายประจำถิ่นของประเทศเม็กซิโกมาใช้ โดยเป็นเรื่องราวสูตรสำเร็จแบบหนังเด็กอายุ 7 ปีขึ้นไป เล่ากล้วยๆว่ามีนักล่าสัตว์หายากไปพบมันแล้วก็ทำให้แม่ลูก ยกปากาบรา (Chupacabra) จำเป็นต้องแยกจากกัน ก่อนที่จะตัวลูกจะมาเจอกับเด็กน้อยตัวนำของเรื่องที่มาจากอเมริกาเพื่อมาอยู่กับปู่กับลูกพี่ลูกน้อง จนถึงกำเนิดเป็นการเสี่ยงภัยป้องกันเจ้าสัตว์ในเทพนิยายตัวน้อยนี้ ที่มีที่มีรูปร่างเสมือนหมีผสมนก มีชีวิตโดยดูดเลือดแพะเป็นของกิน

แม้กระนั้นแผลที่ดูดเลือดจะหายไปในทันทีทันใด เสมือนมียาวิเศษที่อยู่ในตัวทำให้พวกมนุษย์ตัวร้ายออกล่ามัน แต่ว่าเรื่องก็มิได้มีอะไรมากมาย ออกเป็นหนังเด็กที่เรียบมิได้มีอะไรตื่นเต้น แต่ว่าจะมีความน่าเห็นใจสัตว์ตัวน้อยที่ถูกตัวร้ายไล่ล่ามากกว่า (แม้กระนั้นก็ใช้เพียงแค่ปืนยาสลบ)

ในเรื่องยังบากบั่นใส่เงื่อนที่อเล็กซ์รังเกียจประเทศเม็กซิโกเนื่องจากว่าถูกสหายที่สถานที่เรียนในอเมริกาล้อเลียนเขา ซึ่งการมาอยู่ตรงนี้แล้วได้เจอกับปู่ที่เป็นอดีตนักมวยปลุกปล้ำ แต่ว่าหลงลืมเสมือนเป็นอัลไซเมอร์ ปู่ได้สอนให้เขาได้ทราบหัวข้อการพึงใจในสิ่งที่ตัวเราเองเป็น แล้วก็เรื่องที่ได้เจอกับยกขว้างที่จากแม่ไปก็ทำให้อเล็กได้พบว่า นี่ก็คือครอบครัวที่เขาควรจะกระหยิ่มใจไม่ใช่ไม่ยอมรับแบบในตอนแรก

ตัวยกป้าน่ารักดี แต่ว่าก็มีแอบแฝงความโหดเหี้ยมนิดหนึ่งตามนิสัยสัตว์ป่า เป็นหนังที่เด็กมองได้แบบเพลิดเพลินๆไม่มีพิษมีภัย ปราศจากความร้ายแรง CG ออกจะดีดี ยอดเยี่ยม ในต้นแบบหนังเด็ก แต่ว่าถ้าหากคนแก่มอง บางครั้งก็อาจจะไม่ค่อยอิน มีพากษ์ไทย แม้กระนั้นในขณะที่กล่าวภาษาประเทศสเปนกลับไม่มีการนำกษ์

ใช้การดูท่าท่างแทน หากพากษ์ไทยก็คงจะพากษ์ให้ครบ คุ้มครองการสับสน ในตอนที่อเล็กช์ได้ใช้อยู่กับยกป้าค่อนข้างจะน้อย ทำให้ไม่ค่อยผูกพันธ์กับนักแสดงเท่าไรนัก ดาราหนังเด็กทุกคนเข้าถึงอารมณ์และก็แสดงก้าวหน้า แม้ว่าจะประสบการณ์ยังไม่มากแค่ไหน

เรื่อง Chupa ยกป้าสหายฉัน
ชนชาติ อเมริกัน มีพากษ์ไทย ในเรื่องมีบอกประเทศสเปนบ้างบางส่วน
แนว แฟนตาซี/เสี่ยงภัย/ครอบครัว
เวลารับดู 95 นาที
หนทางการรับดูแบบถูกลิขสิทธิ์ netflix

 

CHUPA

ตัวอย่างหนัง

 

Watch Movie CHUPA (2023) My Friend Chupa While visiting family in Mexico A lonely boy befriends a mythical creature hiding in his grandfather’s farm. Until leading to an adventure that will be fascinated for a lifetime Chupa (2023) throwing up my friends It’s a family movie about mythical creatures that no one has the feeling they exist. However, the children met and spent time with it until they bonded. It’s a warm club until it’s wrong. Let’s try it and see.

Synopsis

Alex has traveled to visit his grandfather in Mexico. Causing him to meet a mythical animal like chupacabra that everyone has the idea that it does not exist. But Alex found his baby at his grandfather’s farm. So he named it “Yokpa” because Yokpa got lost with her mother. After being chased by a group of researchers, it comes: Hides at Grandpa Alex’s barn. They all had to help each other to prevent the researcher from capturing it.

A children’s film that uses the mythical creatures native to Mexico. Which is a successful formula story like a movie for children aged 7 years and up. It’s easy to tell that a rare hunter finds it and causes the mother and child to lift the Chupacabra (Chupacabra) to separate. Before the child meets with the young boy, the lead of the story, who came from America to live with grandfather and cousin. Until birth is a risky defense of this little fairy-tale creature. that is shaped like a bear mixed with birds Lives by sucking goat blood as food.

however, the blood-sucking wound would disappear in an instant. as if there was a magic potion inside that made the bad humans hunt it But the matter did not have much. Turned out to be a simple children’s movie with nothing exciting. But there will be more sympathy for the little animal that is chased by the villain. (However, only using a tranquilizer gun)

In the story, he also tries to put a knot that Alex hates Mexico because he was mocked by his friends at school in America. who came here and met his grandfather who was a former wrestler but forgetfulness like Alzheimer’s Grandfather taught him the topic of being content with oneself. And the story of meeting Yok Kwang, who left his mother, made Alec discover that This was the family that he should be proud of, not reject like in the first place.

cute aunt lifter But there is a hidden bit of cruelty according to the nature of wild animals It’s a movie that kids can enjoy watching without harm. Non-violent, CG is good, good, good, in a kid’s movie archetype. But if the old man looked Sometimes it may not be very in. There are Thai subtitles, but while speaking Spanish, there is no subtitles.

Use postures instead. If the Thai dubbing would be complete protection against confusion At the time that Alex had spent quite a bit with Yok Aunt making it less dependent on the actors All child actors are emotional and perform well. Although not much experience yet

About Chupa raised my aunt comrade
The American race has a Thai voiceover. In the story, some parts of Spain are told.
Genre: Fantasy/Adventure/Family
Viewing time 95 minutes
how to watch netflix copyright

 

moviehd3

CHUPA (2023) ชูปาเพื่อนฉัน

หนังเรื่องอื่น ที่น่าสนใจ